пʼятницю, 2 жовтня 2015 р.

Вечір поезії, бардівської пісні та художньої фотографії «На живом пересеченьи вод Днепра и Мичигана»


1 жовтня 2015 року в бібліотеці  ім. М.В. Гоголя в рамках АРТ-студії 
«Труфанов острів» відбувся вечір поезії, бардівської пісні та художньої фотографії «На живом пересеченьи вод Днепра и  Мичигана». Його програма вийшла різноплановою і дуже насиченою.
    
Завідуюча бібліотекою Е.І. Свердлова розповіла про спільний  з фотогалереєю Kievphotos- Hall та АРТ-студією « Труфанов острів» творчий проект «Простір свободи», якому виповнилося вже два роки, а київський фотограф В. Лещинський презентував в рамках цього проекту свою нову фотовиставку «Expression».


Як сказав сам автор, роботи представлені на ній, це спроба показати внутрішній світ творчої людини через призму візуальних трансформацій. Виставка буде експонуватись в бібліотеці до 5 жовтня.
Також гостями вечора були український єврейський поет, член Національної спілки письменників України Григорій Фалькович та Гарі Лайт – американський поет, автор декількох поетичних збірників а також публікацій в літературних журналах США, України.

 













 Присутні на вечорі мали змогу насолодитись прекрасною світлою поезією, часом іронічно-доброзичливою, часом з нотами печалі і трагізму, особливо коли це були вірші про Бабин Яр, 74–річчя якого було 29 вересня цього року.



На вечорі також прозвучали пісні Інни Труфанової, Дениса та Аркадія Голубицьких.



Немає коментарів:

Дописати коментар