неділю, 26 квітня 2015 р.

Чергове засідання клубу «Киянин»

        21 квітня в бібліотеці ім. М.В. Гоголя відбулося чергове засідання клубу «Киянин», присвячене Всесвітньому дню книги і авторського права. В читальному залі бібліотеки було розгорнуто книжкову виставку «Це велике диво - книга», а завідуюча бібліотекою Е.І. Свердлова розповіла про те, як і чому почав відзначатися цей день у світі.
       Цього разу до клубу завітала науковий співробітник Національного музею літератури України, кандидат історичних наук Лілія Черен. З її цікавої і емоційної розповіді слухачі дізнались про літературне життя Києва 20-30-х років ХХ століття. Також вона презентувала свій новий роман «Марта», що розповідає про молоду жінку Марту, про роки її життя, що припали на складний час в історії України (1918 - 1934). Це і війна і боротьба за виживання в тих умовах і літературно-мистецьке середовище в якому опиняється героїня і, звичайно, історія кохання. На завершення свого виступу Л. Черен подарувала бібліотеці свою книгу.
      В цей день бібліотека отримала ще одну книгу в подарунок - «Фотопутівник крізь час: Хрещатик та околиці» від авторів Тетяни Бабич та Ілони Коваль, які презентували її на цьому ж засіданні.
     Також традиційно виступив і Валентин Резніченко  - керівник ліги екскурсоводів Києва.
Дякуємо гостям за чудове свято книги.


















Немає коментарів:

Дописати коментар