неділю, 26 квітня 2015 р.

Лекторій «Здорове довголіття без ліків та операцій».

        

19 квітня в бібліотеці ім. М.В. Гоголя відбулося чергове засідання лекторію «Здорове довголіття без ліків та операцій». Цього разу розглядалася тема: «Дві медицини: якій довіритися? Плюси та мінуси медицини класичної та альтернативної».
В.О. Нагорський в своїй лекції докладно проаналізував переваги та недоліки двох основних лікувальних систем : традиційної медицини та медицини альтернативної (натуропатії).
Також лектор звернув увагу на досягнення і недоліки західної медицини і запропонував авторський аналіз історичних медичних помилок 17-19-го століть. Віктор Олексійович запропонував присутнім багато варіантів східної медицини (альтернативної) та зауважив, що на його думку, ця медицина часто більш ефективна та гуманна. Але на сьогодні, відмітив він, головними проблемами медицини є практична відсутність комплексних лікувальних центрів, масова спекуляція на найновіших медичних досягненнях та необхідність пацієнту брати на себе відповідальність за вибір методики лікування. Тому кожен повинен сам свідомо робити цей вибір.
Після лекції Віктор Олексійович відповів на численні запитання слухачів.






Немає коментарів:

Дописати коментар