неділю, 29 березня 2015 р.

Міжнародний день театру

    27 березня ми святкуємо Міжнародний день театру. Це свято в 1961 році встановив IX конгрес Міжнародного інституту театру (МІТ) – організація, діяльність якої спрямована на зміцнення миру і дружби між народами та на розширення творчої співпраці всіх діячів світу.
Міжнародний день театру – це не тільки професійне свято митців сцени, його також залюбки святкують мільйони глядачів і шанувальників театрального мистецтва.Багато століть театральне мистецтво не втрачає своєї популярності, а навпаки розвивається і приносить нам радість. Бібліотека ім.М.В.Гоголя до цієї дати підготувала перегляд " Корифеї українського театру." Крім літератури про театр ми запропонували увазі наших читачів також і підбірку  конволютів за матеріалами періодичних видань, присвячених життю і творчості українських акторів.











      28 березня 2015 року  людина-епоха, найвідоміший оперний співак, режисер понад 20 опер, педагог Національної музичної академії України ім. Чайковського, перший виконавець хітів «Два кольори», «Мій Київ», «Дивлюсь я на небо» Дмитро Гнатюк святкує 90 років. 
До цього дня бібліотека підготувала візитку митця, що експонується в читальному залі.










Немає коментарів:

Дописати коментар