вівторок, 10 березня 2015 р.

Літературно-музичний вечір " О, жінко! Мудрая княгине! Людського роду Берегиня. І молодую і в літах тебе ми славимо в віках!"

             Напередодні Міжнародного жіночого дня 8 Березня в бібліотеці для слухачів університету 3-го віку, що вивчають японську мову, відбувся літературно-музичний вечір " О, жінко! Мудрая княгине! Людського роду Берегиня. І молодую і в літах тебе ми славимо в віках!"
       До цього дня бібліотека підготувала книжкову виставку та перегляд конволютів з матеріалами періодичних видань"Її величність - жінка".
В читальному залі демонструвалась виставка творчих робіт жінок, що відвідують університет. Співробітники  бібліотеки привітали всіх жінок зі святом чудовими віршами українських поетів та ще раз нагадали про історію виникнення цього свята. В цей день в бібліотеці звучали слова ніжності й любові до жінки. Перед присутніми виступили поетеса Тетяна Яровіцина та поет, бард Павло Броницький.


  Присутні знайомляться з переглядом.

 


Ведуча вечора провідний бібліотекар Р. Бабічева привітала жінок із святом і нагадала історію виникнення свята 8 Березня.
















Ніна Черадіонова розповідає 

 про свої вишивки.
















 Працівник бібліотеки В.Король, в минулому актор народного театру, присвячує жінкам улюблені вірші.

 Виступає поет, бард Павло Браницький.


Староста слухачів університету дякує гостям вечора та працівникам бібліотеки за чудовий вечір - справжній дарунок на день 8 Березня.






















 Виставка творчих робіт жінок, що відвідують університет.




Жінки розповідають про свої  хоббі.


Бібліотека отримує в дарунок ляльку- оберіг.

Гість вечора улюблена поетеса Тетяна Яровіцина.

У супроводі П.Браницького жінки співають свої улюблені пісні.







Немає коментарів:

Дописати коментар