вівторок, 17 грудня 2013 р.

Засідання Української бібліотечної асоціації.

   11 грудня 2013 року в бібліотеці ім. М.В. Гоголя за ініціативи Української бібліотечної асоціації відбулась зустріч-презентація з начальниками районних управлінь (відділів) культури, туризму та охорони культурної спадщини м. Києва.
Виступ Я.Є.Сошинської,
 виконавчого директора УБА
В програмі зустрічі були такі питання як: презентація діяльності Української бібліотечної асоціації,інформація про ініціативу "Партнерство"Відкритий уряд''та проект"Публічні бібліотеки - мости до електронного урядування".Також обговорювалися напрями взаємодії громадян та органів державної влади й управління, йшла мова про роль бібліотек у розвитку електронної демократії та врядування, про надання доступу до офіційної інформації та адміністративних послуг.


 Учасники зустрічі також ознайомились з матеріалами про діяльність бібліотеки ім. М.В. Гоголя за 110 років її існування "Це нашої історії рядки","Бібліотека ім. М.В.Гоголя презентує","Київ у краєзнавчих розвідках"," Наша Гоголіана".У фойє бібліотеки експонувався фотомонтаж "Бібліотека ім. М.В. Гоголя в житті громади".
Професор Я.О.Хіміч, фото на згадку.



        
І.Ф.Сінкевич та Я.О.Хіміч

Г.П. Станіславчук та Я.О. Хіміч

Немає коментарів:

Дописати коментар