вівторок, 3 грудня 2013 р.

Краєзнавчий вечір "Давайте пройдем по Подолу".

В рамках літературно-музичної студії "Труфанів острів" в бібліотеці ім. М.В. Гоголя 27 листопада 2013 року відбувся крає-знавчий вечір "Давайте пройдем по Подолу".

  
   Бібліотека до цього дня підготувала одноіменну книжково-ілюстративну виставку, де експонувалися фотографії, картини, твори письменників про Андріївський спуск та про його перлину - Андріївську церкву.

 
     


Гості вечора з великою зацікавленістю знайомляться з конволютами про письменників, чиє життя та творчість пов'язані з Києвом.
   
  


Завідуюча бібліотекою Е.І. Свердлова провела своєрідну літературну екскурсію по Подолу і ознайомила слухачів з творчістю відомих київських поетів та літераторів, що оспівували цей куточок Києва.
     
Бути гідами в цій подорожі вона також запросила фотохудожника Валерія Ліщинського, поета, автора-виконавця Анатолія Лемиша і поета, сценариста Сергія Черепанова.
      В.Ліщинський розповідає про ідею створення фотовиставки "Метаморфози Андріївського спуску", яка експонується в читальному залі бібліотеки.
      З зацікавленістю присутні дивляться фільм про Андріївський спуск, створений фотохудожником.

      Єстафету приймає наступний гід - Анатолій Лемиш.Він демонструє свій слайд-фільм "Давайте пройдем по Подолу".Дуже емоційно, з великою любов'ю до свого рідного Подолу А. Лемиш читає свої  вірші.
     
 Новими творами, дія яких відбувається на Подолі ділиться С. Черепанов. Оповідання, пронизані веселим гумором викликають захват у присутніх.
    


  І, традиційно, в Труфановому острові гітара по колу.Дует Інни Труфанової і Аркадія Голубицького.

  






 Прекрасний дует А.Голубицького і Ольги-Софії "Ноктюрн" полонив присутніх.






Наша читачка, давній друг бібліотеки Тетяна Доміловська дарує нам свої нові пісні.


     Колеги-бібліотекарі дякують за прекрасний вечір і отримане задоволення від спілкування.


Немає коментарів:

Дописати коментар