четвер, 17 жовтня 2024 р.

Шашковий турнір для людей з інвалідністю



Вже більше 4-х років на базі нашої бібліотеки проводяться шахово – шашкові турніри для людей з інвалідністю. Ось і сьогодні відбулися змагання з шашок для осіб вадами опорно - рухового апарату, які боролися за призові місця. В турнірі прийняли участь 22 учасники в віці від 30 до 65 років. Переможці нагороджені медалями та дипломами. Також привітали з днем народження Науменка Віктора, Соскова Андрія та Корольова Віктора, які вже багато років беруть участь у шахматно - шахових турнірах. Учасники заходу за чаюванням змогли поспілкуватись та поділитись враженнями від турніру.

пʼятниця, 11 жовтня 2024 р.

Творчий вечір Ірини Антонович

11 жовтня в арт - просторі нашої бібліотеки відбувся творчий вечір поетеси, авторки бардівських пісень, ведучої новин українського радіо Ірини Антонович та відкриття їїї персональної фотовиставки «Свято, яке завжди з тобою…».
На захід завітали поети, композитори, музиканти і всі, хто любить українську поезію і пісню. 

Куратор Валерій Лещинсткий.
Ділимося світлинами з заходу і дякуємо, що провели цей час з нами.



Прямий ефір на сторінці бібліотеки М. Гоголя у мережі Фейсбук

https://www.facebook.com/profile.php?id=100079793271785





середа, 9 жовтня 2024 р.

Екскурсія до бібліотеки



Сьогодні, 9 жовтня, до нашої бібліотеки на екскурсію завітали діти 2 Б класу ліцею № 130.
Школярів ознайомили з правилами користування бібліотекою, розповіли про Миколу Васильовича Гоголя, а також познайомили з книгами, які знаходяться в дитячому куточку.


пʼятниця, 4 жовтня 2024 р.

Поїздка в шпиталь

3 жовтня вже в четверте бібліотека разом з волонтерами відвідала шпиталь, де проходять лікування бійці бригади «Буревій». Доставили їм необхідну допомогу: ліки, продукти харчування, миючі засоби, а також засоби особистої гігієни. Дякуємо усім небайдужим людям, які долучилися до зборів, що організовує наша бібліотека.


четвер, 3 жовтня 2024 р.

Донато Каррізі «Нашіптувач»

Друзі! В бібліотеці нова книга!
Для поціновувачів детективів у нас в бібліотеці новий смаколик. І це захоплюючий та тривожний трилер «Нашіптувач», що здобув славу світового бестселера, від італійського письменника та сценариста Донато Каррізі. Початок роману моторошний - у лісі знайдено шість могил з дитячими руками, але немає самих тіл. Починається розслідування в якому беруть участь Міла Васкес - спеціалістка з пошуку зниклих дітей та криміналіст Горан Гавіла. Разом вони намагаються розплутати цей заплутаний клубок. «Нашіптувач» це жорстокий, місцями шокуючий роман. Тут багато персонажів, непередбачувані і несподівані сюжетні ходи. Але кожен герой на своєму місці, кожна дія обґрунтована і саме це виділяє "Нашіптувача" серед інших подібних детективів.



середа, 2 жовтня 2024 р.

1 жовтня - День захисників та захисниць України

З Днем захисників та захисниць України!

Сьогодні, 1 жовтня, наша країна відзначає День захисників і захисниць України, які щодня борються за свободу і незалежність своєї Батьківщини. В умовах повномасштабної війни цей день проходить в Україні втретє. Завдяки нашим захисникам, які боронять нашу державу, ми маємо змогу жити вільно. І вічна памʼять усім тим, хто віддав своє життя за нашу свободу.
До цього свята в нашій бібліотеці експонується книжкова виставка «Свято мужності й відваги». Запрошуємо до перегляду.

вівторок, 1 жовтня 2024 р.

Поздоровлення зі святом від КМКЦ «Трамплін»



30 вересня з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек до нас завітали вихованці КМКЦ особи з інвалідністю «Трамплін». Вони подарували гарний настрій і створили атмосферу справжнього свята. Дякуємо їм за теплі слова і добрі побажання.


Декламує автор Олександр Шаєв