вівторок, 16 лютого 2021 р.

Телеканал "Київ" в гостях у бібліотеки ім. М. В. Гоголя

У бібліотеку завітав телеканал Київ!
Кореспондентів цікавило питання: які безкоштовні заходи може запропонувати бібліотека своїм відвідувачам? 
А в нашій бібліотеці їх достатньо... На базі бібліотеки працюють 4 клуби, школа юного ерудита, літературно-музичний салон Олега Рубанського. Наша книгозбірня тісно  співпрацює з  громадськими організаціями «Київське польське культурно-освітнє товариство ім. Адама Міцкевича» та «Київське товариство політв’язнів та жертв репресій». Довгі роки творчого партнерства поєднують нас  із дитячо-юнацьким клубом «Берізка» Централізованої системи дитячо-юнацьких клубів "Щасливе дитинство". 
Вже шість років поспіль на базі бібліотеки працює клуб «Киянин» та фотоклуб «Пекторіал» під егідою Національної спілки фотохудожників України. У стінах бібліотеки завжди збирається багато цікавих людей, з-поміж них краєзнавці, екскурсоводи, історики, художники, професійні фотографи, музиканти і письменники. Проводяться цікаві засідання клубу «Ностальгія», що створений для спілкування  відомих людей, які внесли вагомий вклад у розбудову Голосіївського району та обміну досвідом із молодіжною аудиторією.  А ще під керівництвом досвідчених викладачів працює «Школа юного ерудита», де проводяться майстер-класи, які допомагають дітям розвивати логічне мислення та моторику рук. Багато років бібліотека ім. М. В. Гоголя плідно співпрацює з громадськими організаціями для людей з інвалідністю: «Об’єднання інвалідів «Джерело натхнення» та «Київський фізкультурно-спортивний клуб інвалідів «Прометей». Для них організовуються турніри з шахів, шашок, проводяться виставки творчих робіт  та презентації  власних книг. 
Ми раді, що завдяки нашим зусиллям бібліотека стала не тільки місцем організації змістовного дозвілля, а й майданчиком комунікацій для різних вікових категорій користувачів.















 



Немає коментарів:

Дописати коментар