вівторок, 12 березня 2019 р.

Засідання Центру соціальних та культурних інновацій Київського MasterPeace Клубу

6 березня 2019 року в читальній залі бібліотеки відбулося засідання Центру соціальних та культурних інновацій Київського MasterPeace Клубу за участі Громадської організації міської адміністрації «Родинний дім». На засіданні відбулась презентація та обговорення проекту «Х-фактор святинь України: міжрелігійний вимір візуальних аспектів». Головна ідея проекту – показати міжрелігійне розмаїття України, її красу, культуру та духовне багатство, а головною його метою є поширення ідеї духовної єдності України через культурно-мистецьку ініціативу, що буде своєрідним містком, який об’єднає релігійних лідерів у даному проекті. 




 
В обговоренні взяли участь депутатка міськради, архітектор, мистецтвознавець Вікторія Кустова та український кінорежисер-документаліст, сценарист і поетеса Ольга Самолевська.З доповіддю про особливості міжкофесійного діалогу в нашій країні виступив композитор, поет, публіцист Олександр Різник. 





Виступи членів київського клубу MasterPeace Євгена Орла, Василя Дробота, Сергія Бедусенко і Наталі Савіної  стали справжньою окрасою вечора.

Немає коментарів:

Дописати коментар