пʼятницю, 15 березня 2019 р.

Творчий вечір "Обличчям до обличчя"

14 березня в бібліотеці ім. М.В. Гоголя відбувся творчий вечір "Обличчям до обличчя". Гості, які завітали в бібліотеку, змогли побувати на презентації фотовиставки "Геометрія краєвиду" одного із найвідоміших фотохудожників України  Вадима Козловського.






Свою виставку сам Вадим охарактеризував так : " На моїх фотографіях зображена переважно земля, - зорана, засіяна, інколи біла, засніжена, або прикрашена кольорами того, що на ній вродило, земля зі слідами перебування людини, - але людей на фотографіях немає, як немає і слідів індустріального впливу на середовище,- стовпів, дротів тощо. Лінії, форми та кольорові площини,- це мої зображувальні засоби, а головна героїня моїх фотографій – Мати - Земля".




Також гостей вечора чекала  зустріч з чудовою кримською поетесою Іриною Березою, яка нині мешкає у Вінниці. В своїх щирих  і талановитих віршах вона пише про людину, природу, сучасний світ, згадує про свій рідний Крим.




Завітала на вогник до бібліотеки і поетеса, співачка Тетяна Доміловська, яка написала одну із своїх пісень на слова Ірини Берези.  
  




Вечір пройшов в напрочуд, теплій, душевній атмосфері і зібрав  багато людей різного віку яких об'єднала любов до фотографії, музики та поезії.

Немає коментарів:

Дописати коментар