четвер, 20 квітня 2017 р.

Літературно-музичний вечір "Театр: талант і енергія для побудови миру та єднання"

19 квітня 2017 року в бібліотеці ім. М.В. Гоголя при підтримці Центру соціальних та культурних інновацій, Київського клубу MasterPeace та Київського представництва Міжнародної гільдії письменників відбувся літературно-музичний вечір "Театр: талант і енергія для побудови миру та єднання". Регіональний представник МГП в Україні, ведуча  Олена Зінченко наголосила, що цей вечір присвячений театру, творчому руху MasterPeace, людям театру та щиро привітала з ювілеєм гостю вечора  заслужену артистку України, художнього керівника драматичного театру "Серебрянный остров" Людмилу Лимар. Під гостинним дахом бібліотеки зібрались люди мистецтва – діячі театру, композитори, поети, публіцисти. А сам вечір пройшов  в невимушеній творчій атмосфері.

 




 
Розповідь Людмили Лимар про театр та його роль в її житті і творчості. Насолоджуємось майстерним виконанням віршів О. Вертинського, О. Олеся, М. Цвєтаєвої.




 Регіональний представник МГП в Україні Олена Зінченко розповідає про місію і роль Київського клубу MasterPeace та презентує п'єси "Картотека жалів", "Остання валіза" та "Гордість Савани" (драматург О.Зінченко, автор пісень Н. Савіна, композитор О. Різник).

 

З привітаннями ювілярці виступає відома київська  поетеса Наталія Савіна.




Ліричні пісні у виконанні Євгенії Зенюк. Несподіваний сюрприз - грамота від Київського клубу MasterPeace.


Заслужений діяч мистецтв України, композитор, поет, прозаїк Сергій Бедусенко читає власні вірші із нової поетичної збірки.
 


 


 Виступ барда Евгена Орла та поетеси Тетяни Коноваленко



 Фото на згадку

Немає коментарів:

Дописати коментар