пʼятницю, 29 січня 2016 р.

Засідання АРТ-студії "Труфанов острів" присвячене пам'яті В. Висоцького ''

28 січня 2016 року в бібліотеці ім. М.В. Гоголя відбулося засідання АРТ-студії "Труфанов острів" присвячене пам'яті В. Висоцького ''А ведь песни не горят, они в воздухе парят''. До цього дня бібліотека підготувала перегляд літератури "Як дожити не встиг, так хоча б доспівати".Завідуюча бібліотекою Е.І. Свердлова в своєму вступному слові зазначила, що перше в новому році засідання проходить в час, коли відзначається день народження геніального барда В. Висоцького, розповіла про його київське коріння, про свої відвідини концерту В.Висоцького, що відбувся в 1973 році в інституті КиївЗНДІЕП та продемонструвала  світлини, зроблені на ньому. Директор АРТ-студії Інна Труфанова запропонувала послухати в колі однодумців пісні В. Висоцького, вся творчість якого пронизана духом бунтарства і відчуттям внутрішньої свободи. Валерий Лещинський, арт-директор "KIEVPHOTOS-HALL" розповів про свій проект "Простір свободи", про плідне співробітництво з АРТ-студією "Труфанов острів" в якому органічно сплелися поезія, музика та фотографія.
      Барди -  Інна Труфанова, Сергій Льовін, Анатолій Потапов, Анатолій Корж виконали пісні В. Висоцького та свої власні. Також ми мали можливість переглянути два відеоролика, де звучали пісні в прекрасному виконанні Інни Труфанової.
     Присутні на вечорі також почули  вірші відомої київської поетеси Євгенії Більченко – яскравої представниці молодого покоління інтелектуалів.

 




















Немає коментарів:

Дописати коментар