пʼятницю, 25 грудня 2015 р.

Презентація виставки київської фотохудожниці Світлани Мисливець «Відбитки світла».


   
 
24 грудня 2015 року в бібліотеці  ім. М.В. Гоголя в рамках АРТ-студії «Труфанов острів» відбулась презентація виставки київської фотохудожниці Світлани Мисливець «Відбитки світла».  
Вечір відкрила завідуюча бібліотекою Е.І. Свердлова. Вона розповіла про цікаві заходи, які відбулися  в «Труфановому острові» протягом року. Це літературно-музичні вечори, презентації книг та проведення фотовиставок в рамках творчого  проекту «Простір свободи», який було започатковано разом із фотогалереєю «KIEVPHOTOS- HALL». Арт-директор фотогалереї В. Лещинський представив присутнім автора нової виставки  Світлану Мисливець -  призера і учасника багатьох вітчизняних та міжнародних виставок та конкурсів. А сама Світлана розповіла про оригінальну техніку, яку вона використовує в своїй роботі – pinhole-камеру, творчий монокль, камери 135 та 120 мм. Світлини, представлені на фотовиставці, делікатно і тонко вимальовують  образ жінки – природної, зітканої зі світла. Жінки, що вміє перетворитися на миттєвий відблиск, зігріти чи осліпити. Сама виставка дуже зацікавила присутніх, до автора виникли численні запитання і зав'язалася професійна дискусія.





     За традицією на «Труфанов острів» завітали давні друзі бібліотеки. Іронічна проза Євгена Черняховського, бардівські пісні в майстерному виконанні Інни Труфанової та Олександра Миронова дуже сподобалась аудиторії, викликали масу емоцій та супроводжувалися численними  оплесками.

 
















Немає коментарів:

Дописати коментар