середу, 10 червня 2015 р.

Виїзне засідання клубу "Киянин"

      9 червня  2015 року відбулось виїзне засідання клубу "Киянин", що пройшло у Національному музеї історії Великої Вітчизняної війни. Екскурсовод музею ознайомила членів клубу з новою експозицією "Родинна пам'ять про війну: Збережено". Цей великий науково-гуманітарний проект спрямований на персоніфікацію історії, спроба на прикладі окремих родин розповісти історію Другої світової війни. Протягом декількох років учасниками цього проекту стали cотні  українців, а більш як 1500 музейних предметів із сімейних архівів поповнили фондові колекції музею.  
       Крім того на виставці є експозиція "Стрій кіборгів". Тут представлені особисті речі і портрети як ветеранів Другої світової війни, так і учасників АТО. Рефреном стали спогади-заповіти ветеранів Другої світової війни.
       Членів нашого клубу особливо зацікавили документи і матеріали що розповідають про оборону, окупацію та визволення Києва. Фото, зроблені під час екскурсії працівниками бібліотеки,стануть в нагоді при підготовці виставок до знаменних та пам'ятних дат.





 





































Немає коментарів:

Дописати коментар