неділя, 1 жовтня 2023 р.

1 жовтня - День працівників освіти (День вчителя)

Свято День вчителя в Україні - День працівників освіти, відзначається у першу неділю жовтня. Встановлено Указом Президента України в 1994 році. Сьогодні в незалежній Україні майже 860 тисяч педагогів, вихователів, майстрів виробничого навчання, науково-педагогічних працівників і управлінців. Вони навчають і виховують понад мільйон дошкільнят, навчають більше п’яти мільйонів школярів, викладають майбутню спеціальність майже трьом мільйонам студентів країни.

До цього свята в читальній залі бібліотеки розгорнута книжкова виставка "Турбота про освіту - турбота про майбутнє України". Запрошуємо до перегляду.


Вітаємо вас з чудовим і важливим святом – Днем працівників освіти! Ваша робота – це надзвичайно важлива місія, яка формує майбутнє нашої країни. Ви не лише передаєте знання, а й творите майбутнє нашої країни, виховуєте патріотів, відкриваєте для них світ знань і даруєте можливість мріяти й досягати успіху в житті. Зичимо вам здоров’я, творчого натхнення, невичерпної енергії і безмежного щастя у вашій благородній місії виховання молодого покоління.


Немає коментарів:

Дописати коментар