четвер, 13 квітня 2017 р.

Презентація книги Людмили Борисенко "Миссия спасения или дорога в ад".

12 квітня 2017 року в читальній залі бібліотеки ім. М.В.Гоголя за ініціативи директора видавництва "Самміт-книга" Івана Степуріна відбулася презентація цікавої і незвичайної книги Людмили Борисенко "Миссия спасения или дорога в ад". Участь у заході прийняли донька авторки – Ірина Борисенко  та Григорій Іванович Болотов – укладач книги та учень Людмили Борисенко. "Миссия спасения или дорога в ад" відкриває перед читачем таємничий світ езотеричних знань та буде цікава езотерикам і людям, що займаються духовним самовдосконаленням.





Григорій Іванович Болотов розповідає про свою співпрацю з Людмилою Борисенко, яка пішла з життя в 2011 році. Завдяки копіткій роботі самого Григорія Івановича, який зібрав і систематизував записи, надані її дочкою, ця книга побачила світ. Розповідь супроводжувалась переглядом відеоматеріалів.






Присутніх зацікавив перегляд "Езотерика в сучасному людському суспільстві", підготовлений бібліотекою до цього заходу.



Езотерик Лариса Володимирівна відкриває перед нами завісу у світ екзотеричних психопрактик. Особливе захоплення аудиторії викликали її вірші.


Гості з інтересом знайомляться з раритетними  виданнями нашої бібліотеки.


В цей день ми отримали в дар книги видавництва "Самміт-книга" Л. Борисенко "Миссия спасения или дорога в ад" та  А. Марущак і Л. Кириченко "Прогулки по Киеву" від Івана Степуріна.

Немає коментарів:

Дописати коментар