четвер, 27 квітня 2017 р.

Вечір з Літературно-музичним Салоном Олега Рубанського "Поезія, яку співають. Творчим програмам - 25"

26 квітня в читальній залі бібліотеки відбувся вечір з Літературно-музичним Салоном Олега Рубанського "Поезія, яку співають. Творчим програмам - 25". В цьому році виповнюється 25 років з того часу як відомий київський бард Олег Рубанський організував Музично-літературний, а потім Літературно-музичний салон. За цей час Салон став однією із київських легенд і тим островом, де живе і розвивається бардівське мистецтво і бардівська пісня, проводяться зустрічі і концерти за участю багатьох музикантів, поетів, виконавців. Сьогоднішній вечір, що був присвячений пам'яті Семена Каца –знаменитого автора та одного із організаторів перших клубів авторської пісні в Києві, зібрав творчих людей, прихильників і палких поціновувачів бардівського мистецтва.



О. Рубанський розповідає про перші роки існування Літературно-музичного салону та ту цікаву і творчу атмосферу, що панувала там, згадує Семена Каца - учителя, друга, однодумця, виконує його пісні.




М.Чернявський читає свої спогади, розповідає про бардів, що після аварії на Чорнобильській АЕС неодноразово бували в зоні відчуження та виконує пісні, що звучали тоді на їхніх концертах.




О. Рубанський читає вірші О. Шаргородського із циклу про Чорнобиль, розповідає про його роботу в зоні та виконує пісні Олександра.



























 
Гітара по колу. Виступи учасників вечора – Ю. Дмитрієва, О. Солодкова, А. Рибіна, Є. Зенюк.



Немає коментарів:

Дописати коментар