пʼятницю, 10 березня 2017 р.

9 березня  в бібліотеці ім. М.В. Гоголя  під патронатом Національної спілки фотохудожників України та АРТ- об`єднання «KIEVPHOTOS-HALL» відбулася презентація  фотовиставки відомого київського фотохудожника Валерія Лещинського «ЖІНКА НАЗАВЖДИ / WOMAN FOREVER».
Валерій Лещинський прихильник пікторіального напрямку розвитку фотомистецтва, працює в стилі сучасного цифрового пікторіалізму і фотоімпресіонізму. В останні роки він створив кілька фотопроектів, які з цікавістю сприйняли глядачі і мистецтвознавці. «ЖІНКА НАЗАВЖДИ / WOMAN FOREVER» - це його новий фотопроект, де він прагнув показати красу і внутрішню і зовнішню, адже  жіноча краса вічна  а все, що робить чоловік, він робить для жінки і в ім'я жінки. 
















В. Лещинський розповідає про свій фотопроект, про прийоми пікторіальної фотографії, які він застосовував при зйомках  та про жінок, що стали героїнями його робіт.



Перегляд фотофільму з роботами В. Лещинського





Спеціальний гість  - Голова Національної спілки фотохудожників України Едуард Странадко презентує свою нову фотокнигу "Дев'яності"

 


Чай, професійні розмови, перегляд фотографій, фото на згадку.


Немає коментарів:

Дописати коментар