вівторок, 31 травня 2016 р.

День краєзнавства "Місто величі і слави, місто наших сподівань, хай живе завжди мій Київ, місто звершень та бажань"

    Традиційно, в кінці травня ми відзначаємо День Києва. Перше святкування Дня Києва відбулося наприкінці травня 1982 року - святкування 1500-річчя Києва. А в останню неділю травня 1987 вперше був офіційно відзначений День міста Києва. В цьому році місто святкувало своє 1534-річчя  26 – 29 травня.
      В бібліотеці ім. М.В. Гоголя до цього свята був приурочений День краєзнавства  "Місто величі і слави, місто наших сподівань, хай живе завжди мій Київ, місто звершень та бажань", що включив в себе цикл заходів. В читальній залі бібліотеки було розгорнуто перегляд літератури "Голосієво – наш дім. Поети-голосіївці", де експонувалися книги, подаровані бібліотеці поетами, що мешкають в нашому районі.



 



 Ознайомившись з переглядом конволютів "Письменники-кияни, ювіляри 2016 року" можна було дізнатися  про цікаві факти з життя та творчості письменників, що мешкали в Києві.

 

 




 А на абонементі було розгорнуто книжкову виставку "Оспіваний в піснях свого народу, неперевершений в красі і славі ти, …і міста кращого на світі не знайти!", де користувачам нашої бібліотеки пропонувалися художні твори про Київ. Велику зацікавленість викликав перегляд новинок краєзнавчої літератури "Клуб "Киянин" – бібліотеці ім. М.В. Гоголя" де були представлені книги, подаровані членами краєзнавчого клубу.

1 коментар:

  1. Бібліотека ім. Гоголя в Києві - чудова! Всім рекомендую до неї потрапити. Тут приємна, затишна атмосфера і доброзичливі бібліотекарі. Бажаю процвітання бібліотеці і здоров'я всім бібліотекарям та читачам! З повагою, Анастасія.

    ВідповістиВидалити