пʼятницю, 27 листопада 2015 р.

Засідання АРТ- студії "Труфанов острів"

      26 листопада в бібліотеці ім. М.В. Гоголя в рамках АРТ- студії "Труфанов острів" відбулася презентація нової книги поезій "Музы и пушки" Ірини Карпинос – поетеси, журналістки, авторки-виконавиці пісень. Вона член Союзу театральних діячів та Міжрегіонального Союзу письменників України. Ірина Карпинос друкується в журналах і альманахах, виступає з музично-поетичними концертами.
      На вечорі прозвучали вірші, що написані за два останні роки, що увійшли в збірник "Музы и пушки". Також присутні стали першими слухачами її нових  віршів  з неопублікованої ще збірки "Перевернутый мир". Ірина читала свої твори стримано, але в цій стриманості відчувався трагізм і гіркота, адже її поезія присвячена нашому складному і суперечливому часу – часу війни і миру.
     Гості вечора почули також і її власні пісні. За традицією "Труфанова острова" гітара пішла по колу і  київські барди  А. Лемиш, І. Труфанова, О. Козинець влаштували маленький концерт.
    Ірина Карпинос відповідала на запитання, бажаючі отримали автограф поетеси на її збірці, а фонд бібліотеки поповнився новою книгою авторки.

 Сюрприз для Ірини Карпинос та гостей вечора від бібліотеки - перегляд нових поезій, що опубліковані в мережі інтернет.


Звучать вірші з книги "Музы и пушки" та із неопублікованого

 







Гітара по колу

 





                   Відповіді на запитання,  автографи, подарунки, фотосесія.























1 коментар: