середу, 18 листопада 2015 р.

Чергове засідання клубу "Киянин" "Ничего не стирается в тихой памяти сердца"

17 листопада в бібліотеці ім. М.В. Гоголя відбулося чергове засідання  клубу "Киянин" присвячене 81-річчю з дня народження Леонори Натанівни Рахліної - мистецтвознавця та блискучого екскурсовода, що стала кумиром любителів історії Києва "Ничего не стирается в тихой памяти сердца".
На вечір зібралися її друзі, шанувальники та учні. Присутні ділилися своїми спогадами про неординарну особистість Леонори Рахліної, її блискучий розум і глибоку ерудицію. Завдяки диску, переданому із радіокомітету, можна було прослухати в запису її лекцію про дореволюційних київських меценатів.
На вечорі читали вірші самої Леонори Натанівни, та звучали  рядки з віршів її улюблених поетів. До нас завітали  цього разу  відомі київські барди : Аркадій Голубицький та його син Денис Голубицький - поет, бард та києвознавець. В їх виконанні звучали як власні вірші і пісні, так і пісні написані на слова інших поетів.
 Як завжди тут зібралися однодумці, поєднані любов' ю до рідного міста і його історії, а сам вечір пройшов у теплій, затишній атмосфері.













































Немає коментарів:

Дописати коментар