четвер, 12 вересня 2024 р.

Поїздка в шпиталь

Вже вдруге бібліотека разом з волонтерами відвідала в шпиталі поранених бійців. Завезли їм речі першої необхідності і продукти харчування.
Підтримуємо та допомагаємо всіма силами нашим захисникам!


середа, 11 вересня 2024 р.

субота, 7 вересня 2024 р.

Поїздка в шпиталь

5 вересня працівники бібліотеки разом з волонтерами відвідали шпиталь, де лікуються наші захисники. Відвезли їм необхідну допомогу. Дякуємо читачам і всім небайдужим людям, котрі долучилися до цього збору.
Тільки разом, обʼєднавшись ми переможемо!



пʼятниця, 6 вересня 2024 р.

8 вересня - Міжнародний день грамотності

8 вересня - Міжнародний день грамотності. Що означає грамотність? Це не тільки вміння читати й писати на примітивному рівні. За визначенням ЮНЕСКО, грамотність для людини прирівнюється до свободи. Підвищення якості освіти в умовах війни – гарантія майбутніх перемог. Освіченість, грамотність, мудрість – наша європейська лінія оборони. Будьмо спраглими до знань, зростаймо інтелектуально, збагачуймося читанням, спілкуймося українською та захищаймо своє.
До цього дня в читальній залі бібліотеки розгорнуто книжкову виставку «Грамотність – запорука успіху людини». Запрошуємо до перегляду.



четвер, 5 вересня 2024 р.

Відкриття виставки робіт «З Україною в серці»

4 вересня відбулося відкриття виставки робіт «З Україною в серці». Вже вдруге в нашій бібліотеціі вихованці КМКЦ особи з інвалідністю «Трамплін» презентували свої твори, серед яких роботи з живопису, графіки, декоративні композиції. Кожна робота відображає щиру любов до нашої країни.
Дякуємо соціальному педагогу Наталії Паламарчук, що в такий важкий для країни час вона підтримує і надихає своїх вихованців. Виставка буде експонуватися до 17 вересня. Запрошуємо до перегляду.



вівторок, 3 вересня 2024 р.

Сара Джіо «З Лондона з любовʼю»

Друзі! В бібліотеці нова книга!
Цього разу у нас на книжковій полиці оселиться новий сентиментальний бестселер «З Лондона з любовʼю» Сари Джіо - американської письменниці, журналістки та радіоведучої. Книги Сари Джіо читають в усьому світі, про що свідчить переклад її творчості 25 мовами. Великою популярністю користуються вони і серед читачів нашої бібліотеки. Отже знайомтесь: головна героїня Валентина, не дуже щаслива жінка, що нещодавно пережила важке розлучення, вирішує почати життя з чистого аркуша і переїжджає до Лондона. Тут вона отримала у спадок від своєї матері книжкову крамничку і квартиру. Але справу ускладнює те, що її мати Елоїза колись покинула її, хоча любила більше за життя. Тепер головній героїні доведеться знову зануритися в болісні спогади, взятися за розгадку таємниць, котрі не давали спокою багато років і водночас рятувати крамницю від банкрутства. Переплетіння сюжетних ліній, карколомні події життя героїнь, захопливий, майже детективний сюжет, багато любові та легкий і душевний стиль написання подарує справжню насолоду поціновувачам письменниці.



понеділок, 2 вересня 2024 р.

2 вересня закінчення Другої світової війни

2 вересня 1945 року, завершилася найкривавіша трагедія в історії людства – Друга світова війна, що тривала понад 6 років. Світ було врятовано від жахіть нацизму дуже дорогою ціною: за різними оцінками, у тій війні загинуло від 50 до 85 мільйонів людей. Українці, разом з іншими народами антигітлерівської коаліції, самовіддано та жертовно боролися проти спільного ворога. Ми схиляємо голови перед світлою пам'яттю полеглих у Другій світовій війні, віддаємо шану її ветеранам, які сьогодні серед нас.

До цієї дати в читальній залі нашої бібліотеки розгорнуто книжкову виставку «Вересень: початок і завершення Другої світової війни». Запрошуємо до перегляду. Виставка буде експонуватися до 5 вересня 2024 року.