пʼятницю, 1 червня 2018 р.

Літературний вечір, присвячений 126-й річниці від дня народження Костянтина Паустовського

 30 травня в бібліотеці ім. М.В. Гоголя відбувся літературний вечір, присвячений 126-й річниці від дня народження Костянтина Паустовського  - видатного письменника, юність якого пройшла в Києві. До нас завітав Валерій Дружбинський – журналіст, публіцист, письменник, лауреат багатьох літературних премій, кандидат історичних наук, літературний секретар К.Г. Паустовського з 1965 по 1968 рік. Саме про спільну роботу з Костянтином Паустовським, про те,  якою людиною був письменник у спілкуванні з рідними, друзями, своїми учнями і колегами  розповідав нам на зустрічі  Валерій Іванович.





 
Розповідь про цікаві історії, котрі він чув із уст самого К. Паустовського та відповіді на запитання присутніх.



Знайомство з виставкою "Світ Костянтина Паустовського", підготованою співробітниками бібліотеки  до цього дня.





Подарунок бібліотеці від автора – нова книга В. Дружбинського "О Паустовском " та спільне фото на згадку.
 Також до нас в бібліотеку в цей день завітали члени Театру бардівської пісні при Будинку дитячої та юнацької творчості Подільського району м. Києва. під керівництвом Олени Лисенко з концертною програмою "Візбор і ми".


 

Приємно було зустрітися з талановитою молоддю  та почути у їх виконанні пісні та власні вірші, сповнені глибокого філософського змісту. А нагородою за їх артистизм і безпосередність стали гарячі оплески присутніх.




Немає коментарів:

Дописати коментар