пʼятницю, 2 лютого 2018 р.

Відкриття підсумкової виставки Міжнародний салон художньої фотографії «MULTI ART PHOTO 2017»

1 лютого 2018 року в читальній залі бібліотеки під егідою Національної спілки фотохудожників України та «Kievphotos-hall gallery» відбулося відкриття підсумкової виставки Міжнародний салон художньої фотографії «MULTI  ART  PHOTO  2017» та нагородження її переможців. Журі фотоконкурсу, куди увійшли Голова НСФХУ Едуард Странадко, фотохудожник Олександр Харват та мистецтвознавець Олег Малов погодило спільне рішення про нагородження фотографів, що взяли участь у конкурсі.
В номінації "А"- традиційна (аналогова) чорно-біла і кольорова фотографія золоту медаль салону отримав фотохудожник Максим Григоренко за роботу «Время», срібну медаль - Олег Сідлецький за роботу «04», бронзову медаль - Сергій Селезньов за роботу «Тень Сгоревшего Дома».
В номінації «D» - цифрова чорно- біла і кольорова фотографія золоту медаль салону отримав фотохудожник Олексій Конченко за роботу «Street children», срібну медаль – Ігор Жолобак за роботу «Сумна мелодія покинутого села», бронзову медаль – Наталя Карпенко за роботу «Вены-ветви». Кращим автором салону став Сергій Селезньов— 4 акцептів, 1 нагорода.


 Нагородження переможців конкурсу




Перегляд відеофільму з роботами фотохудожників, що взяли участь у конкурсі, знайомство з виставкою та живе невимушене спілкування.




Невеликий музичний подарунок учасникам та переможцям від поета, композитора, барда Юрія Євсєєва.




Традиційне фото на згадку

Немає коментарів:

Дописати коментар