четвер, 15 грудня 2016 р.

Творчий вечір "Київ літературний"

   14 грудня 2016 року в бібліотеці ім. М.В. Гоголя при сприянні Київського регіонального представництва Міжнародної гільдії письменників (Німеччина) та літературної студії "Вікно в Європу" відбувся творчий вечір "Київ літературний".
       Вечір розпочався церемонією нагородження київських літераторів, що отримали нагороди престижних міжнародних конкурсів. Регіональний представник МГП в Україні, ведуча вечора  Олена Зінченко вручила  нагороди, медалі та пам'ятні дипломи Міжнародної літературної премії О. Бешенковської та Літературного  фестивалю "Русский Stil - 2016"  Наталі Савіній, Олегу Озарянину, Сергію Бедусенку. 

  




  Після нагородження лауреати порадували присутніх  майстерним і проникливим виконанням своїх поетичних творів.



Бард, автор-виконавець Євгенія Зінюк читала власні вірші та виконала декілька своїх пісень. Лауреат літературних премій Василь Дробот презентував свої вірші із нової поетичної збірки "Мій Київ", що готується до друку.

  

Разом із композитором, відомим києвознавцем Олександром Різником ми переглянули музичний відеоролик , де прозвучала його пісня, присвячена Києву та здійснили захоплюючу подорож вулицями Голосіївського району, відкривши для себе багато цікавого та несподіваного з їх історії.



Сподобався гостям і учасникам вечора  перегляд поетичних збірок поетів-голосіївців. Багатьом було приємно побачити там свої твори.



Фонди бібліотеки поповнилися творами лауреатів. 

Немає коментарів:

Дописати коментар