четвер, 7 квітня 2016 р.

Відкриття фотовиставки Альвіни Селютіної «Земля в обіймах Бога»


6 березня в бібліотеці ім. М.В. Гоголя  за сприяння Національної спілки фотохудожників України та фотогалереї «Kievphotos-Hall» в рамках фотоклубу «Пікторіал» відбулося відкриття фотовиставки молодої київської фотохудожниці Альвіни Селютіної «Земля в обіймах Бога». Альвіна за фахом економіст, а найбільшим захопленням в її житті є фотографія. Із жанрів особливо полюбляє вуличну фотографію та пейзажі. Роботи, представлені на цій виставці, з'явились після декількох поїздок до Ізраїлю і зображують повсякденне життя цієї країни в світлі різноманіття його релігій і культур.



Голова Національної спілки фотохудожників Едуард Странадко та директор фотогалереї «Kievphotos-Hall» Валерій Лещинський, представляючи присутнім Альвіну Селютіну, відмітили її талант, бажання займатися мистецтвом та вміння робити "чисту фотографію моменту".


















За традицією, до засідання фотоклубу бібліотека підготувала книжково-ілюстративну виставку «Україна - Ізраїль: культурні мости».



Цього вечора до нас також завітала керівник AРТ-студії «ТРУФАНОВ ОСТРІВ» Інна Труфанова. Вона часто гастролює в Ізраїлі, є членом Спілки ізраїльських письменників, багато її пісень написані на слова місцевих поетів. Інна поділилася з гостями своїми враженнями про цю країну а також порадувала нас проникливим виконанням власних пісень.





Невимушене спілкування, вибір кращої світлини, чай та спільна фотографія.




 




Немає коментарів:

Дописати коментар