пʼятницю, 29 травня 2015 р.

Засідання АРТ-студії "Труфанов острів" " Надежды маленький оркестрик"

       

       28 травня в бібліотеці  в рамках Арт-студіїї "Труфанов острів" відбувся виступ Театру бардівської пісні при Будинку дитячої та юнацької творчості Подільського району м. Києва під керівництвом Олени Лисенко. Керівник Арт-студії Інна Труфанова розповіла про цей колектив, з яким зустрілася на фестивалі "Остров".
      Бардівська пісня – це особливий вид творчості, в якій органічно поєднуються гарна поезія і музика. Олена Лисенко створила прекрасний колектив, де зібралися талановиті і обдаровані діти.
      Гості, що прийшли на вечір почули  в їх виконанні пісні Б. Окуджави, С. Нікітіна, В. Міляєва, А. Якушевої, С. Каца, В. Семенова, а пісня "Переведи мене через Майдан" вразила до глибини душі. Тут були і сольні авторські номери: Аня Білоножко, Діана Васильєва, Маша Пенькова читали власні вірші, сповнені глибокого філософського змісту, а Наташа Лагодинська читала свої оповідання. Максим Шадов, Микита Ізюмов, Василь Похильченко виконували і власні пісні, а найменша за віком учасниця – Лєра Лисенко зачарувала присутніх своїм артистизмом і безпосередністю. Кожен виступ юних артистів супроводжувався гарячими оплесками, а присутні на вечорі самі стали підспівувати  їм. Спасибі Олені Лисенко і її колективу за чудовий концерт!























Немає коментарів:

Дописати коментар