пʼятницю, 27 лютого 2015 р.

Презентація виставки київського фотохудожника Андрія Рудакова «PIC-TO-REAL»

   
  25 лютого 2015 року в бібліотеці ім. М.В. Гоголя в рамках АРТ-студії "ТРУФАНОВ ОСТРІВ" відбулась презентація виставки київського фотохудожника Андрія Рудакова «PIC-TO-REAL» , що в достатньо вільному перекладі означає від "картинки до реальності". Автор в своєму вступному слові запропонував сприймати назву виставки двояко. По- перше, виставка присвячена пікторіальній фотографії, що зближує в собі риси живопису і графіки, а по-друге, вільний переклад назви виставки пропонує глядачам задуматися про те, що є первинним в фотографії: те, що знімає фотограф чи те що бачить глядач?
     Андрій Рудаков запропонував присутнім самим визначитися з відповіддю на це запитання. Справа автора, сказав він, представити глядачу фотографію, а глядач самостійно, в своїй уяві, створить вже свою реальність і наділить її своїм змістом.
Також в цей день до нас завітали наші друзі  -  поетеса Тетяна Яровіцина та барди:  Тетяна Доміловська, Олександр Редич, Юрій Євсєєв. Присутні на цьому вечорі із задоволенням слухали нові вірші та пісні.

Розповідь про пікторіальну фотографію





         Знайомство  з  виставкою 







   Перегляд фотофільму "PIC-TO-REAL"








 
Вірші Тетяни Яровіциної

 
Співає Олександр Редич

Пісні Тані Доміловської
Пісні у виконаннії Юрія Євсєєва

Немає коментарів:

Дописати коментар