пʼятницю, 19 травня 2017 р.

Презентація виставки молодої фотохудожниці Оксани Бондар «Дорога матуся / Honey Momme».

18 травня в читальній залі бібліотеки ім. М.В. Гоголя  під патронатом  Національної спілки фотохудожників України та АРТ- об`єднання  «KIEVPHOTOS-HALL» відбулася презентація  виставки  молодої фотохудожниці Оксани Бондар «Дорога матуся / Honey Momme». Любов до фотографії Оксані ще в дитинстві прищепив батько. Вона брала участь у виставках та неодноразово ставала призером  різноманітних фотоконкурсів. Зараз Оксана Бондар викладає основи фотографії у власній фотошколі. ЇЇ улюблений жанр фотозйомки  - жіночий портрет, а на створення фотопроекту «Дорога матуся / Honey Momme» її надихнуло народження сина. Сама Оксана на відкритті своєї виставки сказала: "Мені хочеться, щоб молода мама або жінка, яка очікує дитину глянула на мої роботи і зрозуміла, наскільки це природно і красиво – годувати грудьми. Адже грудне молоко – не тільки оптимальне харчування і імунний захист малюка але й особливий емоційний зв'язок матері і дитини".
Кожна із виставлених тут робіт це справжній гімн материнській любові, тож запрошуємо відвідати виставку і відчути  самим ту напрочуд  м'яку і ніжну ауру, яку вона несе.





Розповідь Оксани про те, як зародилася сама ідея цього фотопроекту і  про самі фотозйомки.





На презентацію завітали і мами з дітками-фотомоделями, що брали участь у зйомках.




А тепер уважно оглянемо і спробуємо на зуб виставку "Дала початок всім нам мама. І ми - продовження її", підготовлену співробітниками бібліотеки до Дня матері.

  
 
Розмови про материнські турботи, плани на майбутнє, обговорення професійних питань


Традиційне фото на згадку.


Немає коментарів:

Дописати коментар