вівторок, 29 листопада 2016 р.

Відкриття фотовиставки Олега Кулай-Кулайчука та Ольги Гуріної "Хліба та видовищ Ltd або Іржа"

        28 листопада в бібліотеці  ім. М.В. Гоголя  в рамках фотоклубу  «Пікторіал»  та при сприянні Національної спілки фотохудожників України і АРТ-об`єднання  «KIEVPHOTOS-HALL» відбулося  відкриття спільної виставки  фотохудожників Олега Кулай-Кулайчука та Ольги Гуріної  "Хліба та видовищ Ltd або Іржа". Кияни Олег Кулай-Кулайчук та Ольга Гуріна разом знімають вже три роки. Знімають одне і те ж, в одних  і тих же місцях, навіть однаковими фотокамерами, але результат виявляється дуже різним.
       Пояснювати художній твір немає сенсу. Роботи, представлені на  виставці, глибоко філософські. В  них присутнє відчуття моменту, фотограф акцентує  увагу на якійсь деталі або явищі і пропонує глядачам зробити власний вибір, сформувати власний образ. Може, хтось і в іржі теж побачить "прекрасність життя", як бачить його Ольга. А хтось посміється разом з Олегом  над "народними масами", котрим  крім хліба і видовищ більш нічого і не треба. Подивіться навкруги  - хіба не так?  



Знайомство з фотовиставкою



Розповідь Ольги Гуріної про власну виставку " Іржа "та презентація відеофільму О. Кулай-Кулайчука "Хліба та видовищ Ltd".



 
Жвава розмова на професійні теми.

Немає коментарів:

Дописати коментар