середу, 17 лютого 2016 р.

"Київ люди прикрашають" - засідання клубу"Киянин".

16 лютого 2016 року в бібліотеці ім. М.В. Гоголя відбулося чергове засідання клубу "Киянин" "Київ люди прикрашають". До нас завітала родина Миколи та Валентини Кузиків. Ця родина відома своєю концертно-просвітницькою діяльністю. Валентина Кузик – доктор філософії (мистецтвознавство), науковий співробітник Інституту мистецтвознавства, фольклористики та етнології ім. М.Т. Рильського, член Національної спілки композиторів, авторка багатьох книжок, присвячених розвитку музичної культури. Вона також виступає як лектор-просвітитель у різних містах України та за кордоном, популяризуючи українську музику. Микола Кузик – диригент, відеооператор, працював в редакції Українського відділення студії грамзапису "Мелодія" та в Національному радіокомітеті  України. Микола та Валентин Кузики плідно співпрацюють з Київським міським будинком вчителя та з клубом "Співуча родина", де ведуть щорічні "Різдвяні зустрічі". На вечорі присутні могли ближче познайомитися з цією прекрасною родиною, переглянути відеофільми, зняті Миколою Ярославовичем під час мандрівок Україною, послухати розповідь пані Валентини про її наукові розвідки, присвячені долі М. Леонтовича та родини Ревуцьких.
За традицією, в читальному залі бібліотеки було розгорнуто перегляд документних матеріалів про родину Кузиків "Київ люди прикрашають".
По закінченню вечора фонд бібліотеки поповнився подарунками: книгами про Л.М.Ревуцького з автографом авторки і диском в подарунок від родини Кузиків та книгами поета Ю. Титаріва, також присутнього на цьому вечорі.













 





Немає коментарів:

Дописати коментар