понеділок, 23 червня 2014 р.

Лекторій " Розвиток та лідерство"


    В бібліотеці ім. М.В. Гоголя розпочав роботу лекторій " Розвиток та лідерство", організований для студентської аудиторії м.Києва модератором проекту " Київська школа розвитку та комунікацій" Всеукраїнської  молодіжної громадської організації " Студентська республіка" Іваном Ледчаком.Тема першого семінару " Етика в діловодстві та спілкуванні".
  З молоддю своїм досвідом роботи поділилися директор ТОВ " Піца Челентано-Київ" Максим
Храмов, директор ювелірного дому "Zarina", президент громадської організації " Клуб успішних жінок м.Києва"  Наталія Нетовкіна, директор мережі кінотеатрів компанії " Мультиплекс-Холдінг" Антон Пугач, кандидат економічних наук, МВА Warwick Business School / Велика Британія/  Олег Дерев"янко.
   Під час семінару студенти навчалися етиці в спілкуванні між керівництвом та співробітниками, правилам правильного складання документів та документообігу, засадам успішної побудови кар"єри- від співробітника до керівника.
 Під час семінару спікери неодноразово наголошували на важливість бібліотеки у сучасному вихованні та необхідності проведення лекцій у бібліотечному форматі, тому , що саме тут можна знайти цінні матеріали,які відсутні в Інтернеті. Слухачі з задоволенням стали читачами нашої бібліотеки та мали змогу отримати необхідну  літературу додому.

  По завершенню семінару всі учасники отримали спеціальні сертифікати.




   


1 коментар:

  1. Вітаємо колеги! Відчувається ділова атмосфера, зацікавленість. Так тримати!

    ВідповістиВидалити