четвер, 16 січня 2014 р.

Чергове засідання літературно-музичної студії "Труфанів острів".


 
 Цього разу, присутні на вечорі мали змогу ознайомитись з виставкою робіт фотохудожника В. Лещинського "Маленькі пікторіальні фотографії".Це нова виставка з циклу "Київські мініатюри", започаткована бібліотекою і фотогалереєю "KIEVPHOTOS-HALL". Презентація фотовиставки доповнилась переглядом слайд-фільму і розповіддю автора про пікторіальну фотографію.











Співає луганчанин Михайло Квасов
Звучать пісні у виконанні
сімейного дуету Галини і Володимира 
Мокроусових із Краснодару




10 січня 2014 року в бібліотеці ім. М.В. Гоголя відбулося чергове засідання літературно-музичної студії "Труфанів острів". Вже стало доброю традицією в рамках цієї студії проводити презентації виставок фотохудожників. 





Цього ж дня до "Труфанового острова" завітали гості з Росії. Зав. бібліотекою 
Е.І. Свердлова представила присутнім бардів півдня Росії Сергія Верещагіна, Андрія Оршуляка, сімейний дует Галини і Володимира Мокроусових, а також гостей із Луганська і Києва Михайла Квасова і Ліну Федорченко, поздоровила всіх присутніх з Днем бардівської пісні і презентувала  виставку-перегляд "Свято бардівської пісні", підготовлену до цієї дати.




Вечір продовжився виступом Сергія Верещагіна - керівника групи бардів, що  розповів про їх музичний проект - автопробіг по містах України з презентацією власної творчостіі і порадував аудиторію своїми піснями.

Свої пісні виконує бард із Ростова
Андрій Оршуляк

Вірші у супроводі гітари виконує
Ліна
 Федорченко

Аплодисменти від вдячних слухачів

Немає коментарів:

Дописати коментар